BESTELLEN EN VERZENDEN

Bestellen, betalen en de volgende dag al in huis

 

Een bestelling bij juweelwinkel.nl plaatsen is erg gemakkelijk. Als je een mooi sieraad hebt gevonden die je wilt kopen klik je op het artikel en plaatst deze vervolgens in het winkelmandje. Ben je klaar met shoppen dan kan je eenvoudig jouw bestelling afronden door te betalen.

Betalen kan heel eenvoudig door een betaalmethode te selecteren. Wij bieden de mogelijkheid om te betalen via iDeal, Bancontact, creditcard, per overboeking, in 3 termijnen en achteraf betalen met Klarna. (Je hebt na ontvangen van jouw bestelling 14 dagen de tijd om de factuur te betalen). Het is tevens mogelijk om met de VVV Cadeaukaart de Fashioncheque en onze eigen Cadeaukaart te betalen.

Verzendkosten

 

Alle bestellingen ter waarde van € 75,00 of hoger verzenden wij gratis in Nederland en Begië (voor alle andere landen in Europa zijn de verzendkosten €9,95). Verzenden doen wij altijd volledig verzekerd en met een track en trace nummer zodat je jouw pakket kunt volgen gedurende de verzending. Zodra jouw bestelling is verzonden sturen wij je dit track en track nummer per email toe.

Voor bestellingen onder de € 75,00 en binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4,95. Voor zendingen onder de € 75,00 naar België zijn de verzendkosten € 7,95. Voor zendingen in de rest van Europa zijn de verzendkosten € 9,95

Wij verzenden volledig verzekerd naar de volgende landen: Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zweden

Afhalen

 

Helaas is het niet mogelijk om bij ons zonder afspraak af te halen. Maak dus altijd een afspraak of laat het thuis bezorgen. De verzendkosten zijn gelukkig laag en wij verzenden al gratis (in Nederland en België) vanaf een bestelling van € 75,00 of hoger.