Logo Diamant Juweelwinkel

JOUW HORLOGE VERKOPEN OF INRUILEN

Jouw horloge verkoopt je eenvoudig, vertrouwd en tegen een reële prijs bij Juweelwinkel.nl. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van Zwitserse horloges met automatische uurwerken en kunnen hiervoor een goede en eerlijke prijs betalen

Welke horloges kopen wij in?

Wij kopen de volgende horloges graag in: Rolex, Omega, Breitling, IWC, Tudor, Zenith, Longines, Patek Philippe, Audemars Piguet, Panerai, Jaeger-LeCoultre, Tag Heuer, Heuer, Cartier.
Wij kopen zowel polshorloges als zakhorloges. Nieuw, tweedehands en zelfs beschadigd of defect. Doos en papieren zijn gewenst, maar niet noodzakelijk.

 

Hoe werkt het inkopen van uw horloge?

Je kunt vooraf contact met ons opnemen of er interesse is in jouw aangeboden horloge. Dit kan via het contactformulier of je kunt ons even bellen op telefoonnummer 074-822 17 40.

Indien wij geïnteresseerd zijn in jouw horloge laten we dit uiteraard dezelfde dag nog weten. Meestal kunnen we direct al vrijblijvend een prijsindicatie geven wat jouw horloge waard is. Indien dit voor jou interessant is kom je met jouw horloge naar ons kantoor in Hengelo. Als je nog in het bezit bent van de doos, papieren of aankoopbewijs kun je deze ook meenemen. Des te completer de aangeboden set, des te beter de inkoopprijs!

Wij hebben heerlijke koffie en onder het genot daarvan bekijken wij samen de staat van jouw horloge en de eventuele toebehoren. Wij kunnen vaak binnen enkele minuten een goed onderbouwd bod uitbrengen. Ga je akkoord met ons bod? Dan betalen wij direct uit, contant of per overboeking.

Waarom voor ons kiezen?

 • Wij zijn specialist op het gebied van tweedehands Zwitserse horloges.
 • Wij hebben een groot netwerk van klanten en verzamelaars.
 • Wij hebben al sinds 1979 ervaring in de branche.
 • Alle horloges worden in uw bijzijn bekeken en getaxeerd. Wij doen direct een bod en u kunt het op het zelfde moment aan ons verkopen.


  JaNee


  JaNee

  Welke merken kopen wij in?

  Verkoop uw Rolex bij Juweelwinkel.nl
  Inkoop Breitling horloge
  Omega horloge verkopen
  Cartier horloge verkopen
  Inkoop IWC Horloge
  Patek Philippe horloge inkoop
  Tudor horloge verkopen
  JLC Verkopen