Logo Diamant Juweelwinkel

OVER ONS

Sinds 2015 is juweelwinkel.nl dé website waar je terecht kunt voor de meest unieke juwelen en horloges. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe pareltjes om aan onze collectie toe te voegen, waardoor ons aanbod iedere week anders is.

”Every piece of jewerly tells a story”

Ons verhaal

Al sinds 1979 zijn wij actief in de verkoop van pre-owned juwelen. Deze juwelen werden destijds verkocht op veilingen en online marktplaatsen. Sindsdien hebben we onze expertise op het gebied van vintage en antieke sieraden flink ontwikkeld.

In 2015 zijn we begonnen met juweelwinkel.nl zodat wij onze unieke sieraden en horloges voor een eerlijke prijs aan de juiste persoon kunnen verkopen, zonder dat er tussenpartijen bij komen kijken. Met de ervaring die wij in al die jaren hebben opgedaan in de verkoop van pre-owned juwelen onderscheiden wij ons van andere online juweliers.

Op dit moment hebben we meer dan 3000 unieke vintage en antieke juwelen en horloges te koop staan op onze webshop, die in heel Nederland en België worden gekocht

Onze werkwijze

De juwelen die worden ingekocht worden met veel zorg en precisie nagekeken voordat ze op de webshop worden geplaatst. Het eerste waarop wordt gelet is of de producten de juiste keurmerken bevatten. Verder controleren onze specialisten de juwelen op de gehaltes(karaat) van de edelmetalen, de kwaliteit van het sieraad en de zetting van de edelstenen.

Wanneer de sieraden volledig zijn nagekeken, brengen we ze naar onze goudsmid om ze professioneel te laten reinigen en polijsten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de sieraden die je bij ons koopt van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Ten slotte maken we foto’s van het stuk, omschrijven we het artikel en plaatsen we het op onze webshop juweelwinkel.nl. Onze experts bepalen voor ieder juweel een gepaste prijs. Deze prijzen worden berekend op basis van de oudheid van het stuk, het gehalte of gewicht van de edelmetalen, de edelstenen en de algehele kwaliteit van het juweel.

Pre Owned juwelen kopen

Pre-owned juwelen

Alle sieraden op onze website zijn pre-owned. Dit houdt in dat ze al eerder van iemand zijn geweest. Dit maakt het kopen van sieraden op juweelwinkel.nl een duurzame keuze. Er hoeft niets voor te worden geproduceerd, omdat alle sieraden die wij verkopen simpelweg al zijn geproduceerd.

Daarbij zijn al onze juwelen vintage of antiek. Vintage betekent dat de stukken minstens 20 jaar oud zijn, en antieke stukken zijn ouder dan 100 jaar. De sieraden die worden verkocht op juweelwinkel.nl worden tegenwoordig niet meer gemaakt, wat ze uniek maakt in hun soort.

Dat is ook de reden waarom we van alle sieraden en horloges slechts één exemplaar op voorraad hebben: ze zijn uniek. Dat maakt het winkelen bij juweelwinkel.nl ook zo leuk. Het aanbod wisselt voortdurend, waardoor er altijd wel iets nieuws (of beter gezegd, iets ouds) te ontdekken valt.

Horloges

Sinds 2019 zijn wij ons ook gaan specialiseren op het gebied van horloges. Onze horlogespecialist René houdt zich bezig met het uitzoeken van de meest unieke en bijzondere uurwerken. Deze horloges verkopen wij ook op onze website.

Daarbij zijn wij trusted seller op Chrono24, het grootste online horlogeplatform ter wereld. Hier verkopen wij onze horloges aan klanten over de hele wereld, en worden we beoordeeld met een 9,6.

Logo Chrono24

Horloge chrono24

Wat klanten vinden

Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te stellen. Daarom doen wij er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We staan bekend om onze behulpzame klantenservice en zuivere communicatie.

KlantbeoordelingenDat is dan ook de reden dat we met een 9.5 worden beoordeeld op Feedback Company. Mocht je toch ergens ontevreden over zijn, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zullen ons best doen om jou zo goed mogelijk te helpen

Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek of er ook een juweel of horloge voor jou tussen zit!

Alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden.

Wil je een juweel of horloge komen passen of afhalen bij ons in de winkel? Dan kan dit alleen op afspraak. Omdat wij geen voorraad aanwezig hebben is het niet mogelijk om zonder afspraak een juweel te komen bekijken of passen.

Hopelijk tot snel in onze webshop!
Jeremy, Chris, René, Melody, Roos, Louisa en Sébas

Wie zijn wij?

Jeremy Gruppelaar

Jeremy – Klantenservice en edelsteen en sieraden specialist

Rene- Horloge specialist

René – Horloge specialist

Melody - Sieraden specialist

Melody – Specialist in antieke sieraden en webshop medewerker

Chris Kienhorst

Chris – Klantenservice en edelsteen en sieraden specialist

Louisa

Louisa – Klantenservice, grafische vormgeving en edelsteen en sieraden specialist

Roos

Roos – Klantenservice en edelsteen en sieraden specialist

Sebas Witten

Sébas – Klantenservice en fotografie