ONZE NIEUWE LOOK: EEN KROON OP ONS WERK!

EEN NIEUW HOOFDSTUK VOOR JUWEELWINKEL®

Wat een reis is het geweest sinds we in 2015 met z’n tweeën zijn begonnen! Nu, trots met een team van zeven, zijn we blij om ons nieuwste avontuur met jullie te delen: De frisse, nieuwe look van Juweelwinkel®!

Oude logo

Nieuwe logo

Nieuw logo Juweelwinkel

VAN TWEE NAAR ZEVEN: ONS GROEIENDE TEAM

Toen we in 2015 begonnen, konden we alleen maar dromen van waar we nu staan. Van een ambitieus duo zijn we uitgegroeid tot een energiek team van zeven: Jeremy, Chris, Rene, Melody, Louisa, Roos en Sébastian. Op de pagina ‘over ons’ kan je meer over ons lezen.

Teamfoto Juweelwinkel

EEN NIEUW LOGO MET EEN VERHAAL

Ons nieuwe logo, met de kroon, is niet alleen een symbool van luxe en betrouwbaarheid. Het vertegenwoordigt ook onze reis en groei door de jaren heen.

MEER DAN ALLEEN VERKOOP: ONZE KLANTENSERVICE

Bij Juweelwinkel® is onze klantenservice het hart van ons bedrijf. Ons toegewijde team staat altijd klaar om te helpen, advies te geven en te zorgen dat elke klantervaring net zo uniek is als onze collectie.

Contact met Juweelwinkel.nl

SAMEN VERDER GROEIEN

Met deze nieuwe stijl veranderen we niet alleen van uiterlijk, maar laten we zien waar wij voor staan en hoeveel we door de jaren heen zijn gegroeid. De kroon op ons werk!👑

We nodigen je uit om onze webshop te verkennen en samen met ons verder te groeien. Jouw feedback is onmisbaar voor ons, dus laat ons weten wat je denkt over onze nieuwe look. 

Groei van Juweelwinkel